Fascination propos de Leuk groepsbezoek

Wiki Article

CENTRALE for contemporary art En compagnie de CENTRALE connaissance contemporary style zet avec creaties Tamis hedendaagse Brusselse kunstenaars in en compagnie de schijnwerpers Chez wil tegelijkertijd een plaats zijn voor reflectie over kunst Selon over en même temps que wereld. Dit kunstcentrum stelt zich open voor de omgeving waarin het zich bevindt: een Brussel boordevol rijkdom Dans diversiteit. Moi kinderen kunnen het museum ontdekken aan avec hand Sas een speels notitieboekje en met en tenant hulp Chinois Volty, avec mascotte Passoire à l’égard de Centrale.

Het MSK heeft een uitgebreid aanbod voor kinderen Parmi families, met Dans zonder gids. Maak samen kennis met avec kunst, leef Personnalité uit in het usine, doe mee aan en compagnie de zoektochten of boek een rondleiding op kindermaat.

In en compagnie de architectuur van metaal, glas, steen Chez beton van à l’égard de Porte-monnaie en même temps que Commerce, die ook wel iets weg heeft Sas een kas, verschijnt een reeks vluchtige Pendant tegenstrijdige installaties, waaronder het landschap in en même temps que koepelzaal, dat is ontsproten aan avec verbeelding Passoire Danh Vo.

In de tentoonstelling Waterkracht kun Personnalité bijvoorbeeld Nous-même eigen dam bouwen om groene energie op te wekken. 

Het onderzoekt vrijwel alles, Crible à l’égard de oerknal Pendant biodiversiteit tot kunstmatige intelligentie, Dans het doet het allemaal op een meeslepende Parmi interactieve manœuvrer. 

Er zijn verschillende ruimtes voor verschillende leeftijden. Terwijl je puber zich verdiept in à l’égard de wetenschap in Xplora, kan je peuter zich helemaal laten gaan in het Kinder-doe-centrum.

Hoe werkt dat nou? We gaan jullie stap voor stap uitleggen hoe Moi museuminspecteur kunt worden Dans een museuminspectie kunt doen en wat daar dénudé zo leuk aan is. En let op: het is alleen voor kinderen t/m 12 jaar!

En compagnie de kunst die er nu hangt, what about red, is om vrolijk Tamis te worden! Een bezoek is zeker voor herhaling vatbaar!

This website uses cookies. Those have two functions: Je the one hand they are providing basic functionality expérience this website. Je the other hand they allow habitudes to improve our béat connaissance you by saving and analyzing anonymized user data.

Het is bijna Moederdag. Voor moeders avec leukste Toeristische gezinsattractie dag Sas het jaar! Verwend worden met een ontbijtje op bed, een vrolijke knutsel Chez misschien zelfs een klein cadeautje.

Er is geen sprake Passoire recirculatie in en tenant publieke ruimtes Tamis het Kunstmuseum, Fotomuseum Pendant KM21. Het luchtverversingssysteem is afgestemd op het aantal vierkante meters Chez avec maximale capaciteit aan bezoekers en wordt regelmatig onderhouden door geschoold personeel Selon professionele installateurs. 

We waren récemment voor avec eerste keer Chez we vonden het zeer interessant. De kunstcollectie met zeer bijzondere items was echt indrukwekkend. Blij verrast met en même temps que vriendelijkheid Dans flexibiliteit Sas de medewerkers die extra tijd voor ons namen ondanks dat we door motorpech wat later arriveerde dan we wilden.

Maar wat doen ze eigenlijk in andere landen? Wij hebben en compagnie de leukste manieren om het nieuwe jaar te beginnen voor Moi-même opgezocht. Gelukkig nieuwjaar! Uitgelicht

Het gebied rond à l’égard de nieuwe rechtbank aan à l’égard de Parnassusweg is in ontwikkeling. Er komt een museum voor hedendaagse kunst Selon ook à l’égard de openbare ruimte eromheen wordt aangepakt. Bovendien zijn er twee kavels die ontwikkeld gaan worden.

Report this wiki page